Wie is e-freeway?

Fotografie Rick Akkerman

E-freeway helpt bedrijven online winstgevend te worden en de volgende stap te maken. We werken voor (online) retailers, uitgevers en groothandels met nationale en internationale e-commerce ambities. We helpen mee met de e-commerce en omnichannel strategie, webshop conversie-optimalisatie, een klantgerichte e-commerce organisatie en online/ social marketing. Wij hebben een no-nonsense, pragmatische mentaliteit.

Verhoog je conversie met een grote glimlach

Wij proberen ervoor te zorgen dat u meer plezier krijgt in e-commerce. Dit krijg je niet alleen door verhoogde conversie, omzet en lagere kosten maar ook door vaste klanten. Ons uitgangspunt is om zowel uw bedrijf als uw klanten blij te maken.

Nieuwe online strategie & organisatie?

e-Freeway versterkt bedrijven met een nieuwe online strategie, een hoogconverterende website, een effici├źnte en klantvriendelijke e-businessorganisatie en goed renderende Online en Social Marketing. Door onze jarenlange ervaring bij verschillende uitgevers en retailers weten we de beste en snelste weg naar online en omnichannel succes. Snel een nieuwe e-commerce strategie online? Of ben je op zoek naar een content team voor betere conversie en relevantie? Of gewoon experts nodig met het opzetten van de online marketing campagnes, e-commerceprocessen, doorontwikkeling van de website en SEO? Wij zetten je op de e-freeway.

Hoe krijg je meer plezier in E-commerce?

  • Met blije, vaste klanten
  • Een hoogconverterende webshop
  • Goedkopere online en social campagnes
  • En... een frisse, reele blik naar de toekomst