Onze diensten en expertise

Onze doelstelling is om jouw bedrijf te versterken met een nieuwe online strategie, een hoogconverterende website, een efficiënte en klantvriendelijke omnichannel organisatie, goed renderende Online en Social Marketing met uitstekende content & fotografie. Hierdoor krijgt je meer e-commerce plezier met blije vaste klanten. En daar gaan wij voor!

  • De mens als succesfactor
  • Hogere conversie
  • Direct een content team
  • Klantgerichte organisatie
  • Blije klanten

e-Conversie

Welke online en offline marketingactiviteiten hebben de beste ROI op korte en lange termijn? Wij verhogen voortdurend bezoekersaantallen, conversie, orderwaarde en klantloyaliteit via alle kanalen (w.o. SEM, Branding, E-mail & Social)

Lees meer

e-Strategie

Strategie is het maken de beste keuze. De mens staat centraal bij het uitrollen hiervan. Het gaat om goede, gepassioneerde medewerkers die met elkaar én met de systemen samenwerken om de strategie uit te voeren.

Lees meer

e-Projects

Naast pragmatische project management helpen we ook mee met het inrichten van een klantgerichte e-commerce organisatie (content team, fotografie, design, online marketeers en klantenservice agents)

Lees meer

Extern e-commerce team

Goede, relevante tekst- en beeldmateriaal op de product- en adviespagina's zorgt voor hoge conversie & leads. Wij creëren een content & fotografie team met de beste vakmensen passend bij jouw website of shop.

Lees meer

Een aantal van onze cases

skihuren_logo

Skihuren.nl

Succesvolle pilot met geoptimaliseerde SEA campagne en klantenservice via Social Media

Ontdek nu wat e-freeway voor uw bedrijf kan betekenen