eCommerce Strategie

Alles is tegenwoordig mogelijk en er zijn vele wegen naar Rome. Maar wat is de beste route zonder onnodig veel tijd, IT en marketing kosten? Wij weten het antwoord: Volg de e-freeway en plan de beste weg naar online succes

Begin bij de basis en verlies het doel niet uit het oog

Bij het bedenken van een nieuwe strategie komen in- en extern veel nieuwe ideeën naar voren. Veel ondernemers zijn creatief en zien continu nieuwe kansen. Vaak moeten de traditionele wetten binnen retail losgelaten worden en met een open blik nieuwe business modellen ontwikkeld worden. Wij kunnen uw bedrijf helpen met stroomlijnen van deze ideeën naar een concreet en haalbaar plan. Met e-freeway bent u er zeker van dat u start met een goede basis voor meer omzet, betere service en loyaliteit.

Betere service, hogere omzet en meer terugkerende klanten

Wij gaan samen met u de juiste keuze maken om een hogere conversie te krijgen. Dat kan door middel van het verbeteren van de website (quick wins of A/B test-trajecten), assortimentbepaling n.a.v. bijvoorbeeld zoekvolume-analyse en marge, het (her)inrichten van klantenservice- en fulfilmentprocessen, services en inzet van mobiel en social media. Wij denken mee van A tot Z en helpen  bij het inrichten van een passend (E-commerce) team en het uitzoeken van de beste partners en bureaus.

Ja, ik wil de beste e-com & omni strategie

  • De beste strategische keuze
  • De mens als succesfactor
  • Gepassioneerde medewerkers
  • Blije klanten