Content & Fotografie uitbesteden bij e-freeway

Goede, relevante tekst- en beeldmateriaal op de product- en adviespagina's zorgt voor hoge conversie & leads. Wij creëren een content & fotografie team met de beste vakmensen passend bij jouw website of shop.

Content team

Goede content en productinformatie is het allerbelangrijkste voor online verkopen en het genereren van leads. De consument wil op jouw website of app alle informatie vinden voordat hij/ zij iets bij je aanschaft of contact opneemt. Is de content onvoldoende dan gaat hij naar de concurrent. Vaak is goede productinformatie en tips & adviespagina's een ondergeschoven kindje bij veel bedrijven. Dit komt doordat het tijdrovend is om snel een goed team op de been te hebben met juiste SEO, social media en content marketing achtergrond. Wij hebben daar veel ervaring mee en een goed netwerk met copywriters en SEO-specialisten. Hierdoor zetten wij voor jouw organisatie snel een content team neer die direct aan de slag gaat. We kunnen een team extern neerzetten of integreren binnen jouw bedrijf.

Productfotografie & -video

Goed beeldmateriaal is voor veel mensen belangrijker dan tekst. Daarom is het belangrijk om te investeren in kwalitatieve productfotografie en -video's. Wij kunnen voor jou een studio inrichten (mobiel of vast) en periodiek een goede productfotograaf leveren. In de eerste fase zullen wij een styleguide met je afstemmen waarin samen vastleggen vanuit welke hoek de producten gefotografeerd moeten worden.

Ja, ik wil een Content & Foto team

  • Snel een content team op de been
  • Verbeter je SEO & Conversie
  • De beste productfotografie
  • Tips & Advies pagina's
  • Social Media uitbesteden